Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/08/love-2.jpg

Sa herë në jetë gjejmë dashurinë e vërtetë?A keni bërë pyetje ndonjëherë se sa herë në jetë vërtet dashurohemi? Anketa e bërë me 2 mijë njerëz për përvojat e tyre dashurore dhe seksuale zbulon sa herë në jetë vërtet dashurohemi.

Rezultatet me të anketuarit kanë treguar që për shkak të dashurisë vetëm dy herë në jetë vërtet kanë dashuruar “marrëzisht”, ndërkaq shumica e tyre konsiderojnë që kanë bërë kompromis dhe kanë ndenjur qetë kur është fjala për partnerin me të cilin jetojnë.

Një ndër shtatë të anketuarit nuk konsiderojnë që personi me të cilin aktualisht janë bashkë është dashuri e jetës së tij.

Mirëpo, shkaku që aktualisht janë në lidhje e cila nuk i plotëson në tërësi, njerëzit nuk i pengon që akoma të kërkojnë dashurinë e jetës së tyre.

70% kanë deklaruar që personin e vërtetë e kanë gjetur derisa kanë qenë në lidhje e cila ka qenë “kompromis”.

Rezultatet kanë treguar që është shumë e vështirë të gjendet personi i vërtetë.

Është shqetësuese që shumica kanë deklaruar që aktualisht janë në lidhje apo të martuar me dikë i cili u është vetëm se u “interesant”, ka thënë për “Daily Telegraph” Claire Jarvis, drejtore e komunikimit në kompaninë “Siemens”, e cila ka zhvilluar anketën.

Të fundit

Si ti mbajmë vetullat e drejta

Përderisa vetullat e harkuara janë të shkëqyeshme kur bëhet fjalë për strukturimin e fytyrës, harqet e larta të vetullave ndonjëherë mund të gabohen, posaçërisht kur i mbushni ato. Ky pr

Gratë që punojnë me orar të tejzgjatur, rrezikohen nga depresioni

Gratë të cilat punojnë me orë të zgjatura janë më të rrezikuara që të preken nga depresioni, dhe një gjë e tillë nuk ndodh me burrat. Studimi më i fundit i realizuar nga ekspertë britan

5 gabimet që i shkatërrojnë shumicën e lidhjeve

Lidhjet janë një temë shume sensitive dhe është shumë lehtë për ti shkatrruar përgjithmonë. Bombardimi konstant me këshilla, menquri, dhe storie për lidhjet perfekte ndonjëherë e bën s

Arkitekti italian kërkon të ndërtojë qytete me 1 milion pemë

Arkitekti italian Stefano Boeri ka nisur një fushatë globale për të promovuar pylltarinë urbane. Boeri ka shprehur dëshirën për të parë më shumë pyje dhe pemë në qytete, me qëllim uljen

Horoskopi i së dielës

Dashi-Hëna dhe Venusi do të kalojnë tranzit në shenjën tuaj, duke favorizuar momentet e pasionit. Në punë vlera juaj nuk do të vihet në diskutim, ndërsa nga pikëpamja ekonomike, situata nuk

Si të mbrohemi nga gripi sezonal

Gripi sezonal është një infeksion akut viral. Transmetohet direkt nga një person i sëmurë tek tjetri përmes stërpiklave gjatë kollitjes ose teshtitjes dhe ne mënyre indirekte me prekjen e ob

Info Tjera