multa xp investimentos imposto de renda investimento investir em imóveis para alugar é um bom negócio livros recomendados sobre opções binárias
Shëndeti http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/03/traits-babies-inherit-from-their-father_feature-780x439-1.jpg

Këto tipare fëmijët i trashëgojnë nga babaiPyesni veten se çfarë karakteristikash trashëgojnë fëmijët nga baballarët e tyre?

Mos u shqetëso, sepse shkenca ka përgjigjen për këtë pyetje.

Pamja e jashtme

Fëmija trashëgon 60 për qind të gjeneve të babait, dhe 40 për qind të nënës, kur bëhet fjalë për pamjen e jashtme. Kështu, një fëmijë mund të trashëgojë disa karakteristika të dukshme nga babai.

Lartësia

Pamja fizike është kryesisht rezultat i gjeneve të babait. Nëse babai është i gjatë, ka shumë mundësi që të jetë edhe fëmija.

Dhëmbët

Struktura e dhëmbëve kryesisht trashëgohet nga babai.

Duart

Nëse babai është djathtas, fëmija ndoshta do të jetë gjithashtu.

Nuk është e pazakontë që baballarët dhe fëmijët kanë gishtërinj të ngjashëm, veçanërisht gishtërinjtë.

Modaliteti i gjumit

Ju mund të vendosni në cilën pozicion do të flejë fëmija nëse shikoni se si babai i tij fle.

Gropëzat në fytyrë

Nëse babai i ka, ka shumë mundësi që edhe fëmija t’i ketë.

Buzët e plota

Bebet shpesh kanë buzë të plota, por me kalimin e kohës mund të bëhen më të dobët. Kjo konsiderohet si një karakteristikë mbizotëruese që fëmijët shpesh trashëgojnë nga baballarët e tyre.

Të fundit

Pija që lufton pagjumësinë

Kjo bimë mjekësore është e pasur me vitamina A, B, D, E dhe K, hekur, kalcium, kalium, zink, magnez. Gjithashtu ndihmon në problemet me traktin urinar, sëmundjet e mushkërive dhe lodhjen kronik

Ushtroheni por nuk shihni rezultate? 5 gabimet që po bëni

Këto janë gabimet më të zakonshme të të ngrënit që mund të bëjnë ata që ushtrohen. Marrja e tepërt ose e pamjaftueshme e proteinave Në rastin e parë, proteina shtesë ka shumë mundësi

Zbuloni çfarë tregon forma e trupit për shëndetin e zemrës

Një studim i publikuar së fundmi në Revistën Evropiane për zemrën, thotë se forma e trupit e njeriut është sinjalizuesi më i mirë i sëmundjeve të zemrës. Në krahasim me indeksin e masë

Qumështi apo kosi, cili është më i mirë për mëngjes?

Produktet e bulmetit janë një pjesë e rëndësishme e çdo regjimi të shëndetshëm ushqimor. Megjithatë, në disa aspekte, përzgjedhja e llojit të duhur të produkteve të bulmetit bën një n

Balsami i mrekullueshëm për shëndetin dhe gjithë organizmin

Vetitë kuruese të lules së basanit, një bimë barishtore që në gjendje natyrale rritet kudo, janë të njohura në mbarë botën. Përdorimi i gjerë i kësaj bime në mjekësinë popullore apo

Mjekët e konsiderojnë minierë të vërtetë vlerash ushqyese

Shpeshherë janë quajtur edhe “Pema e paqes” për shkak të mbijetesës së bombës në Nagasaki, Molla e Lindjes, Pema e 7 Virtyteve apo Ushqimi i Perëndive etj, me pak fjalë hurma është fru

Info Tjera