Shtëpia ime http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/06/received_716329985887729.jpeg

Bimët që duhet të mbillni nëpër kopshteMushkonjat dhe mizat nuk janë vetëm të bezdisshme, por paraqesin gjithashtu një rrezik të konsiderueshëm shëndetësor.

Mushkonjat konsiderohen si familja më e rrezikshme e insekteve në botë dhe transmetojnë sëmundje jashtëzakonisht të dëmshme si malaria, ethe, virusi i Nilit Perëndimor dhe virusi Zika.

Për fat të mirë, ka aroma që mund të përdoren për të mbajtur mushkonjat larg pa përdorimin e kimikateve.

Prandaj, ne ju rendisim më poshtë disa bimë që mund të mbillni në kopshtin apo ballkonin tuaj.

Kështu do të shpëtoni nga mushkonjat pa përdorur asnjë grimcë kimikat.

Lavanda

Barbaroza

Rozmarina

Bima e mentes

Borziloku

Të fundit

20 ide për kuzhinën tuaj

A ka nevojë kuzhina juaj  për një rregullim, pasi shumë enë dhe pajisje tjera ju bëjnë shpesh nervoz?!  Media Press ju sjellë 20 ide që do ju ndihmonin të shndërroni nga kaosi i s

Disa gjëra për një shtëpi të lumtur

Ndriçimi natyral Edhe rregullimet më të shtrenjta enteriore kanë nevojë për pak depërtim të ndriçimit natyral. Andaj hapini perdet qe të depërtojnë rrezet e diellit brenda shtëpisë suaj.

Info Tjera