Shtëpia ime http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/06/shpia-e-lumtur.jpg

Disa gjëra për një shtëpi të lumturNdriçimi natyral
Edhe rregullimet më të shtrenjta enteriore kanë nevojë për pak depërtim të ndriçimit natyral.
Andaj hapini perdet qe të depërtojnë rrezet e diellit brenda shtëpisë suaj. Shtoni pak gjallëri Lulet bëjnë magji në hapësirën ku jetoni, duke u ndjerë kështu i relaksuar gjatë ditës .

Aromatizues të mirë
Mund të kombinoni disa pika vajra aromatizues me citrus, bimë të ndryshme, livando, eukaliptus e shumë të tjera të cilat janë të mrekullueshme në dhomën e gjumit dhe inkurajojnë gjumë të rehatshëm.

Ajër i pastërt
Era e gatimit në shtëpi dhe e plehrave në shtëpi ështe rremuje e madhe , ajroseni hapsirën ku jetoni duke hapur dritaret sa më shumë.

Vendosni dekore të reja
Sigurisht që dekoret e vjetra, të dëmtuara apo jashtë mode nuk vlejnë që ti mbani afër vetes. Ndryshoni ambientin duke vendosur objektet apo dekore të reja dhe unike që i përshtaten stilit të shtëpisë suaj, dhe padyshim do ndjeheni më këndshëm në të.