Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/10/how-to-show-love-740x416.jpeg.jpg

Si mund ta zbuloni varësinë emocionale?Meqenëse ky është një problem shumë i zakonshëm në shoqërinë e sotme, është e rëndësishme të mësoni të identifikoni varësinë emocionale.

Lajmi i mirë është se me ndihmë profesionale dhe vullnet, ne mund ta kapërcejmë atë.

Është jetike që sapo të zbulojmë shenja paralajmëruese, të mos i injorojmë ato.

Varësia emocionale është një gjendje psikologjike që shkakton shqetësime dhe shqetësime për njerëzit në një periudhë afatgjatë.

Kjo sepse ata mbështeten shumë te njerëzit e tjerë që të ndihen mirë me veten e tyre.

Me fjalë të tjera, përgjegjësia për gjendjen emocionale të individit transferohet te një individ tjetër.

Nëse varësia juaj emocionale lidhet me një të afërm, bashkëpunëtor, mik, shok klase ose bashkëpunëtor, duhet të jeni në gjendje të punoni në të dhe të luftoni kundër tij.

Vetëm në këtë mënyrë do të gjeni lehtësim nga dhimbja juaj dhe do të jeni në gjendje të krijoni marrëdhënie të shëndetshme dhe autentike, shkruan abcnews.al

Varësia emocionale minon njerëzit dhe madje mund t’i bëjë ata të mendojnë se shqetësimi dhe ankthi i tyre janë krejtësisht normale.

Pa ditur se si t’i menaxhojnë siç duhet emocionet e tyre, ata u drejtohen të tjerëve për mbështetje.

Ata dëshpërimisht dëshirojnë të ndiejnë një farë kënaqësie, pa e arritur kurrë.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera