Sofra jonë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/06/tito-charlys1.jpg

Gjyshi i gatimit bëhet një yll në YouTube (Video)



“Fulgencio, ju jeni bërë e bukur. Kështu po ju pagëzoj: Fulgencio.” Këto fjalë të Carlos Elizondo Frias i bën për recetën e tij të radhës.

Me video të shkurtra gatimi si kjo, 78-vjeçari Elizondo Frias – i njohur më mirë si Tito Charly – u bë një yll i YouTube gjatë krizës së Corona në Meksikë.

Që nga hapja e kanalit të tij vetëm një muaj më parë, tani ka më shumë se 400,000 abonentë.

Ai gjithashtu përdor popullaritetin e tij për të shitur produktet e tij të markës ushqimore në Facebook.

“Argëtimi është gjëja më e rëndësishme për mua”, thekson ai.

Tani ata kanë ngarkuar shtatë video të tilla. Tito Charly krijon enët me përbërës të tillë si djathë i pjekur në skarë, mish i tharë, djegës ose karkaleca në dhomën e tij.

Buzëqeshjet vazhdojnë të shfaqen në foto.

Vajza e tij filmon dhe komenton se sa e shijshme u vjen erë ushqimit, apo thjesht bën shaka me babanë e saj.

“Atij i pëlqen të jetojë”, tha 47-vjeçarja në një intervistë.

Dy motrat dhe fëmijët e saj janë gjithashtu të përfshirë në biznesin e ri familjar.

Ato ndihmojnë në paketimin dhe dërgimin e produkteve të tilla si sallam, djathë e kafe për miqtë, nën markën Tito Charly.

Për momentin ka video të reja vetëm çdo të Dielë, por familja po mendon të shtojë dy në javë me kërkesë të fansave.

Tito Charly nuk e di ende se çfarë dëshiron të bëjë pas krizës së Corona.

Ai nuk është shumë i interesuar për faktin se biznesi i tij i ri vazhdon të rritet, thotë ai.

“E rëndësishme për mua është që të argëtohem”.

Të fundit

Gatimet që mund t’i konsumoni natën

Shkencëtarët dhe mjekët kanë sugjeruar që është e dobishme dhe madje thelbësore të hahet një vakt shumë i lehtë në mbrëmje. Por për të shmangur dhimbjen e rëndesën e stomakut, gjumin

Supë kremoze me karota e xhenxhefil

Përbërësit për 4 persona: 600g karrota 1 qepë e kuqe 1 thelb hudhër e vogël 1 lugë e vogël qimnoni jo e mbushur plot 1/2 lugë e vogël shafran, jo e mbushur plot 1 copë e vogël xhenxhefil

Tiramisu me mollë

Mollët qërojini e pastaj pritini.Vendosini në një tenxhere bashkë me lëngun e limonit, sheqerin kafe dhe afro 35 ml ujë. Ziejini për afro 10 minuta duke i përzier vazhdimisht. Djathin mascarp

Info Tjera