Jetë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2021/04/casopis_br18_596-toalet-u-lokalu.jpg

Tri gjërat që nuk duhet t’i keni në tualetin tuajShumica prej nesh në tualet ruan gjëra të ndryshme.

Zakonisht gjërat që ne përdorim shpesh dhe është e përshtatshme t’i kemi me vete për t’u përgatitur për një shëtitje ose pas dushit, pasi tualeti është vendi ku shumica e njerëzve shijojnë bukurinë e tyre.

Sidoqoftë, ka disa gjëra që nuk duhet t’i lëmë në këtë zonë të shtëpisë, më shumë për arsye shëndetësore.

Shikoni cilat janë ato dhe hiqini ato nga tualeti sa më shpejt të jetë e mundur.

Ilaçet
Janë të paktë ata që ruajnë ilaçe të ndryshme ose farmacinë e ndihmës së shpejtë në shtëpi në tualet.

Kjo është e gabuar, pasi ilaçet duhet të ruhen në një vend të freskët, në mënyrë që të mos humbasin vetitë e tyre shëruese.

Produkte kozmetikë
Tualeti është vendi i përsosur për përbërjen tonë, megjithatë për sa kohë që nuk i përdorni ato, është mirë të ruani kozmetikën tuaj në një dhomë tjetër të shtëpisë, pasi ato mbahen më mirë në një temperaturë konstante.

Peshqir
Të gjithë kemi zakon të ruajmë peshqirët e tualetitnë një dollap ose në një kuti të hapur ose shportë në banjë.

Një zakon që duhet të shmanget, pasi peshqirët mbajnë lagështirën dhe kështu, myku krijohet më lehtë.

Të fundit

Sa më shumë net pa gjumë, aq kujtesë të dobët do të keni

Gjumi nuk është një gjendje e pavetëdijshme, por më tepër se aq, një gjendje prehjeje mendore dhe trupore. Një zbulim i publikuar disa ditë më parë zbulon se mjafton një natë pa gjumë p

Bota pas Coronas është një botë tjetër

Kush jam unë, dhe nëse po, sa vetë? Me këtë pyetje disi komplekse, filozofi modern Richard David Precht i çoi dikur lexuesit e tij në një udhëtim zbulimi të vetes. Aktualisht, shumë njerëz

Nuk e dini akoma se çfarë është ndarja, nëse s’keni kaluar nëpër këto faza

Ndarja ndodhi. Asgjë e jashtëzakonshme, por s’mund ta themi këtë sidomos në fillimet e saj. Nuk ka shkëputje të lehta dhe përgjithësisht shumica e ndarjeve kalojnë nëpër disa faza. Nëse

Nëse s’doni probleme me shëndetin, mos e mbani stresin brenda vetes

Rezultatet e këtij studimi sugjerojnë se mbajtja e stresit mund të jetë problematike për shëndetin. Nëse arrini t’i largoni menjëherë nga mendja ngjarjet stresuese, do t’i bëni mirë sh

Përfitimet shëndetësore nëse pini ujë sapo të zgjoheni

Sipas shkencëtarëve japonezë është e rëndësishme që në mëngjes me stomakun bosh duhet të konsumojmë 600 ml ujë. Uji do të pastrojë barkun tuaj, por edhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit

Ndryshimet klimatike po ‘vrasin’ detin Marmara

Turqia do të fillojë sot një fushatë të madhe të pastrimit për të shpëtuar Detin Marmara nga algat e tepërta. Duke përsëritur një plan të ri veprimi me 22 pika, Ministria e Mjedisit dhe

Info Tjera