Mbrapa

Shtyhet për të enjten interpelanca e Haradinajt

Publikuar: 13.02.2018

Seaca e Kuvendit të Kosovës e cila ka mbetur në gjysmë javën e kaluar ku pikë e rendit të ditës ishte interpelanca e kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, është shtyrë me kërkesë të GP të LDK-së dhe VV-së.

“Me pëlqim të grupeve parlamentare seanca mbahet të enjten ora 10:00”, ka konfirmuar nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti.

Ndryshe, kjo më poshtë ishte pikat e rendit të ditës:

Interpelanca e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së GP të Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe GP të Lëvizjes Vetëvendosjes lidhur me Vendimin e Qeverisë së Kosovës nr.04/20 të datës 20.12.2017 për rritjen e pagave të anëtarëve të Kabinetit qeveritar, Vendimin nr. 05/24 i datës 12 janar 2018, për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarave që marrin paga nga buxheti i Kosovës, si dhe Vendimi nr. 15/24 i datës 12 janar 2018 për lartësinë e pagesës mujore për familjet në Skemën e Ndihmave Sociale. 

/MediaPress