Lajme http://mediapress.al/wp-content/uploads/2017/04/drashkovic125885.jpg

Drashkoviç: Për tre vjet vramë 12 mijë civilë, 2 mijë prej tyre fëmijë

Publikuar: 04/03/2018

Vuk Drashkoviç, udhëheqësi i Lëvizjes për Ringjalljen Serbe kishte theksuar se ka ardhur koha që Serbia dhe serbët të mësojnë të vërtetën.

“Nuk ka asnjë serb i vetëm që është gjykuar në Hagë, dhe që në sytë e shumicës dërrmuese të njerëzve nuk është hero. Sllobodan Millosheviç është përgjegjës për politikën e humbjeve të tmerrshme dhe krimet. Ministrat e adhurojnë atë edhe në varr dhe thonë për të se ishte zgjedhur nga vetë Perëndia”, ka thënë ndër tjera Drashkoviç.

Drashkoviç thekson se po heshtet në lidhje me të vërtetën, dhe se shumica e krimeve në Kroaci, Bosnjë dhe Kosovë janë kryer nga pala serbe.