Kosovë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/04/259238-ySRAlD4D45.jpg

Beqë Cufaj emërohet ambasador në Gjermani

Publikuar: 12/04/2018

Presidenca e Kosovës ka emëruar Beqë Cufajn ambasador rezident në Republikën Federale të Gjermanisë.

Me këtë dekret, Ministria e Punëve të Jashtme ngarkohet që të ndërmarr të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e vendimit të presidentit Hashim Thaçi.

Beqë Cufaj është shkrimtar dhe gazetar.

Ai ka studiuar gjuhën dhe letërsinë në Prishtinë dhe jeton në Shtutgart.

Pozitën e diplomatit kosovar në Gjermani deri më tani e mbante Astrit Zemaj.