MP Plus http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/06/received_1161962930830038.jpeg

Thaçi: Ditët më të mira për Kosovën dhe kombin shqiptar i kemi përparaPresidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka folur për herë të parë që prej publikimit të aktakuzës nga Gjykata Speciale.

Presidenti ka bërë të ditur se do të zbres në Aeroportin “Nënë Tereza” në Tiranë, përderisa ka paralajmëruar se do ti drejtohet popullit të dielën në mbrëmje.