MP Muzikë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/07/kengetaret-grup.jpg

Tayna, Kida, Mozzik Ledri, Capital T etj. Kush është duke dominuar deri më tani? Voto!Ne jemi në gjysmën e rrugës deri në fund të vitin 2020 dhe ndërsa viti është ndjerë i rëndë për shkak të pandemisë globale, këngëtarët nuk janë ndalur së punuari për të sjellë në treg këngët e tyre qoftë solo apo në bashkpunim me të tjerët.

Ky vit po duket i nxehtë sa i përket muzikës, sepse kohëve të fundit kemi pasur lansime të këngëve në youtube pothuajse në gjdo javë ose për të thënë 2-3 brenda javës.

Këngëtarët shqiptarë e kanë quar muzikën në një nivel tjetër si nga ana e këndimit dhe po ashtu në realizimin e spoteve muzikore.

Ne i kemi përzgjedhur Top 10 këngëtarët, të cilët kanë arritur të bëjnë namin deri më tani.

Juve ju mbetet të përzgjidhni më të mirin apo të mirën për këtë vit deri më tani. /mediapress

[crowdsignal poll=10579450]

Të fundit

Info Tjera