Mbrapa

A e dini që WiFi po na vret në heshtje? Ja çfarë shkakton

Publikuar: 06.12.2017

ë gjithë e dinë sesa praktik është interneti “Wireless”, duke qenë se mund të lidhet me disa pajisje dhe e gjitha kjo pa nevojën e kabllove apo telave.

Por, kur është fjala për sigurinë tonë, kompanitë të cilat i prodhojnë shpërndarës e Wi-Fi duhet të ndjekin disa norma strikte për t’i bërë këto pajisje të sigurta për shëndetin tonë.

“British Health Agency” ka kryer një studim për të treguar rrezikun që ruterët sjellin në shëndetin tonë dhe në rritjen e bimëve.

Këto janë disa nga pasojat e WiFi:

Probleme me përqendrimin

Dhimbje e veshëve

Dhimbje të shpeshta të kokës

Probleme me gjumin 

/MediaPress