Mbrapa

Udhëtimet thyejnë rutinën, i bëjnë mirë trurit

Publikuar: 06.12.2017

Udhëtimet janë të dashura për secilin, madje edhe në çdo moshë.
Ato thyejnë rutinën, hasni në vende e njerëz të rinj.

Të rinjtë kohën e studimeve jashtë vendit e shfrytëzojnë edhe për udhëtime, por më të moshuarit udhëtimet i mendojnë si mënyrë për t’u çlodhur, hequr stresin, tensionet e punës dhe ato të familjes, transmeton Klan Kosova.

Por një gjë është e vërtetë; studiuesit thonë se udhëtimet përmirësojnë shëndetin dhe trurin.
Udhëtimet inkurajojnë njerëzit të jenë më aktiv, të bëjnë miq të rinj e të njohin kultura të ndryshme.

Mos e mendoni gjatë, kurseni të holla dhe fillojeni këtë aventurë; vetëm, me dashurinë tuaj, familjen ose shoqërinë.

 

/MediaPress