Mbrapa

Si të ndaloni për pak kohë dhimbjen e dhëmbëve?

Publikuar: 09.02.2018

Nëse keni dhimbje të dhëmbëve, vendosni një fetë të qepëve në dhëmbë.

Dhimbja do të zhduket menjëherë.

Gjithçka që duhet të bëni është që ta lini fetën e qepës për disa minuta në dhëmb.

Arsyeja për këtë është shumë e thjeshtë.

Qepët kanë përmbajtje anti-septike dhe anti-inflamatore.

Pasi kafshoni një qepë, ajo lëshon lëngun e saj në gojën tuaj, ku përmes këtij lëngu ju mund të luftoni me sukses çdo inflamacion dhe baktere të dëmshme.

Në të njëjtën kohë zvogëlon edhe dhimbjen.  

/MediaPress