Mbrapa

Ushtrimet 7 minutëshe që ju bëjnë të hiqni peshë (Video)

Publikuar: 11.02.2018

Pak minuta ushtrime në ditë do t`iu ndihmonin të hiqni peshën e tepërt.

Atë rezultat mund ta arrini duke bërë ushtrime për muskujt e barkut dhe duke i futur në funksion muskujt e të gjithë trupit.

Më poshtë iu sjellim videon:

/MediaPress