Këshilla mjekësore http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/05/syte.jpg

Zakonet e përditshme që ju plakin sytë

Publikuar: 10/05/2018

Të gjithë dermatologët thonë se lëkura përreth syve është më delikate, dhe është zona e parë në fytyrë që jep shenjat e plakjes.

Por janë disa zakone të përditshme që përdorin disa prej femrave që përshpejtojnë këtë proces, duke krijuar rrudha të parakohshme.

Dermatologia Natasha Cook, tregon shkaqet e plakjes së syve.

Përveçse ekziston faktori gjenetik, nëse i rregulloni disa prej këtyre gjërave do të keni sy të çlodhur dhe të shndritshëm.