Këshilla mjekësore http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/03/viagra-750x430.jpg

Ky ilaç është më i fuqishëm se viagra

Publikuar: 07/03/2018

Viagra nuk është asgjë, përpara këtij ilaçi të ri.

Quhet “Chemsex” dhe është medikamenti më i fundit që ju ndihmon të bëni seks për disa orë me radhë, pa u ndalim.

“Chemsex”, i prodhuar në Britani është stimulant shumë i fortë por si çdo drogë tjetër ka efektet e tij anësore.

Përdorimi i tepërt i tij do t’ju shkaktonte çrregullime në tru.