Mbrapa

Elita me kurorë

Publikuar: 04.12.2017

E dashura e Gjikos po mahnitë vazhdimisht me bukurinë e saj natyrale.

Derisa ka vënë një kurorë ajo duket vërtetë përrallore dhe si një princeshë e vërtetë.

E me që nuk kemi pasur rast ta shohim kështu më herët, vërtetë se ka befasuar me pamjen e saj.

A thua po mendon të konkurojë në ndonjë spektakël bukurie, me që kurora e saj vërtetë përcjellë një mesazh. 

/MediaPress