Mbrapa

Ed Sheeran, këngëtari më i dëgjuar për 2017

Publikuar: 06.12.2017

Platforma për muzikën online ”Spotify” ka thënë se Ed Sheeran është këngëtari më i dëgjuar pasi pati 6.3 miliardë transmetime në vitin 2017.

Ai po ashtu pati edhe albumin më të suksesshëm të vitit, “Divide” me 3.1 miliardë transmetime dhe top-këngën “Shape of You” me 1.4 miliardë transmetime.

“Spotify” thotë se pati rritje të zhanrit hip-hop për 74 për qind në vitin e shkuar, ndërsa muzika latine kërceu për 110 për qind.  

/MediaPress