Mbrapa

Çfarë ka ndodhur me fytyrën e Dafina Zeqirit?

Publikuar: 07.12.2017

E keni parë pas çdo ndryshimi në fytyrën e saj, po e njëjta vlen edhe kur flitet për stilin e saj për të cilin mbetet unike.

Por kaq të shëndoshë, vështirë se e keni parë ndonjëherë këngëtaren.

Linjat e saja në paraqitjet e para skenike, ishin të bukura, por jo sa për t’i dhënë epitetin e femrës super seksi, derisa tani gjërat kanë ndryshuar.

Palestra nga e cila nuk u nda asnjë moment e ka bërë me asete për t’u lakmuar, ndërsa për fytyrën e saj përplot ndërhyrje, mos të flasim.

Imazhi i fundit e shfaq Dafinën më të shëndoshur se asnjëherë tjetër, por që po i shkon mjaft shumë dhe duket tejet e freskët.  

/MediaPress