Showbiz http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/02/aferdita24.jpg

Afërdita Dreshaj i jep fund beçarisë

Publikuar: 28/02/2018

Afërdita Dreshaj e ka vendosur tashmë datën e dasmës.

Ajo ka vendosur të martohet këtë verë.

Data e ndarë nga ajo dhe i fejuari çek Jakub Kindl për të kurorëzuar dashurinë, është 29 qershori.

Dasma do të mbahet në Miami Beach – Florida, një nga shtetet më të bukura në SHBA.

Afërdita ka ftuar në dasmë edhe miqtë e saj më të afërt nga Shqipëria.