Showbiz http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/02/amy_winehouse.jpg

Publikohet kënga e Amy Winehouse në moshën 17 vjeçare (Video)

Publikuar: 28/02/2018

Një këngë e kënduar nga Amy Winehouse kur ishte 17 vjeç është publikuar në YouTube.

Amy ishte i njohur për talentin e saj të rrallë të këndimit, si dhe për luftën e saj me alkoolin dhe drogën, gjë që çoi në vdekjen e parakohshme më 23 korrik 2011 në moshën 27 vjeçare.

Kënga është publikuar nga Gil Cang, i cili ka orfuar një nga hitet e saj në moshë të hershme ‘My Own Way’.

Ylli i muzikës mori famë me albumin e saj të parë Frank, në vitin 2003, por ishte ardhja e albumit të saj të dytë, Back to Black, në 2006-tën që e ktheu statusin e saj në një fenomen ndërkombëtar.

Ajo fitoi një rekord prej 5 çmimesh Grammy në ceremoninë vjetore të vitit 2007.