Showbiz http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/03/meghan1.jpg

Roje të armatosura në karrocë në dasmën mbretërore

Publikuar: 04/03/2018

Po zhdojnë përgatitjet për dasmën e Prince Harry dhe Meghan Markle.

Raportimi i fundit i mediave të huaja për dasmën mbretërore ka të bëjë me sigurinë e çiftit, shkruan Sun.

Në karrocën e dasmës së çiftit do të ketë roje të armatosur.

Kjo do të bëhet për shkak të evitimit të ndonjë sulmi, pas frikës së mund të ketë.

Një muaj më parë drejt Markle dhe Harry kishte shkuar një letër ku kishte shprehje raciste plot helm.

“Është hap i pazakontë, por që ata kanë nevojë për dikë që ta kenë në krah nëse ndodh diçka e papritur”, ka thënë një burim.

“Do të jetë një organizim i madh publik, andaj Harry dhe Markle do të kenë sigurinë në maksimum”.