Showbiz http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/04/running-order-678x381.jpg

Shqipëria këndon e 3-ta në natën gjysmëfinale të Eurovision (Video)

Publikuar: 04/04/2018

 

Shqipëria në Eurovision 2918 do të përfaqsohet nga rokeri i fashmë shqiptar, Eugent Bushpepa me këngën ‘Mall’.

Dje është hedhur shorti për renditjen zyrtare të shteteve që do të garojnë në natën e parë gjysmë finale.

Shqipëria është renditur e treta, pas Azerbajxhanit dhe Islandës.

Janë 19 shtetete që do të performojnë në natën e parë gjysmëfinale ndërsa 18 shtete në natën e dytë gjysmëfinale.