Futboll http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/03/russi20181.jpg

Më të rejat nga Botërori i Rusisë

Publikuar: 03/03/2018

Kupa e Botës Russi 2018, do të sjellë risi jo vetëm në mënyrën e arbitrimit duke përdorur VAR-in.

VAR për herë të parë do të përdoret në Kupën e Botës, dhe Bordi i Shoqatës së Futbollit Ndërkombëtar gjithashtu ka dhënë dhe dritën jeshile për zëvendësimin e katërt.

Zëvendësimi i katërt do të jetë i mundur vetëm nëse një ndeshje shkon në kohën shtesë, dhe kombëtareve do t’u lejohet edhe një zëvendësim shtesë, zëvendësimi i katërt.

Por ky rregull është vetëm për Botërorin e Rusisë, pasi në ligat e kampionateve akoma nuk është miratuar një gjë e tillë.