Shkencë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2018/03/auto_istock-522126982-115211211931521121229-750x430.jpg

Moti i ngrohtë ndikon te ndarjet e njerëzve

Publikuar: 15/03/2018

Ndërsa moti është i ngrohtë dhe është zgjatur dita, kjo mund të ndikojë edhe në fundin e lidhjeve të dashurisë.

Muaji i pranverës shënon fillimin e “sezonit të ndarjeve”, thonë terapistët e çifteve.

Sipas tyre, pranvera është koha e vitit kur njerëzit hyjnë në një marrëdhënie si një mënyrë për të larguar mërzinë dhe depresionin që e kalojnë gjatë dimrit.

Sipas psikologes, Danielle Forshee, ndërsa Dielli del më shumë trupi prodhon më shumë melatonin, një hormon që i përgjigjet errësirës dhe ju bën të dukeni më të lodhur”.