Udhëtime http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/06/udhtari-i-vetmuar.jpg

Vendet e sigurta për një udhëtar të vetmuarTë udhëtosh do të thotë shumë më shumë se sa të shijosh disa ditë pushim apo të shohësh gjëra që nuk i ke parë. Njeh kultura të reja dhe përfshihesh në situata nga më të ndryshmet. Ke mundësinë ta shohësh veten në lidhje e marrëdhënie me njerëz që i përkasin kulturave e shoqërive të ndryshme.

Të udhëtosh do të thotë të njohësh veten. Në rast se nuk keni një shoqërues në udhëtimin tuaj mos u shqetësoni, të udhëtosh vetëm është më bukur nga sa mund ta mendoni.

Destinacionet e mëposhtme janë cilësuar si vendet më të sigurta për një udhëtar të vetëm. Paketoni valixhen dhe qejfi është i garantuar.
Islanda
Kanada
Irlandë
Holandë
Austri