Vendi im http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/07/FB_IMG_1594216021993.jpg

800 kontejnerë për fshatra malore të SuharekësNë Komunën e Suharekës, sot kanë arritur 800 kontejnerë të madhësisë prej 120l të cilat do të shpërndahen falas në disa fshatra malore, ndërsa në ditët në vijim do të vijnë edhe kontinjerë tjerë dhe numri i tyre është 4 mijë e 559 copë dhe do të shpërndahen nëpër fshatra të Komunës.

E gjithë kjo po bëhet për një mjedise të pastër për të gjithë qytetarët e Komunës së Suharekës, ndërsa është pjesë e projektit të përbashkët: Shërbime të Qëndrueshme Komunale GIZ-SMS.

Mjetet janë siguruar nga grandi i fituar vitin e kaluar të GIZ-it dhe Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor që ka një vlerë prej 146,729 euro.

Të fundit

Ahmeti sqaron situatën me çerdhet në Prishtinë

Kryrtari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka sqaruar situatën rreth funksionimit të çerdheve në kryeqytet dhe përgjegjësive institucionale në lidhje me lejimin e hapjes së tyre. Statusi i plotë:

Çerdhet private në Fushë Kosovë hapen nesër

Çerdhet private në Komunën e Fushë Kosovës do të hapen nesër. Lajmi është konfirmuar nga Komuna e Fushë Kosovës. “Kryetari i Komunës së Fushë Kosovës, njofton opinionin publik se çer

Drenasi me njoftim për hapjen e çerdheve private

Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria Komunale e Arsimit, njofton përfaqësuesit e çerdheve private dhe të gjithë qytetarët, se për shkak të gjendjes së krijuar nga pandemia globale e co

Ministria e Kulturës ndihmon Suharekën me 2.6 milionë euro

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj ka pritur sot në vizitë zëvendëskryeministrin e Kosovës Driton Selmanaj dhe ministren e kulturës, rinisë dhe sportit Vlora Dumoshi. Gjatë kë

Mozaiku antik i Neredimes

Sonda e arkeologëve, dekada më parë, gjeti të rrallin mozaik antik në lokalitetin arkeologjik të Neredimes së Poshtme. “Mozaiku që ishte pjesë e një vile të antikes së vonë i përke

Kjo është gjendja me ujë në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar për gjendjen me ujë në liqenet e Batllavës dhe Badocit. Sipas KRU-së, gjendja është nivelin e kapërderdhjes. “Të dashur konsum

Info Tjera