Këshilla http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/09/received_630574757657564.jpeg

Procesi i prodhimit të jogurtit dhe atij me frutaTë fundit

Çka është Bacteriophage?

Shkruan: Zijadin Gojnovci Bacteriophages janë viruse që kërkojnë qeliza për strehimin e bakterieve për zhvillim dhe riprodhim. Fillimisht, Bacteriophages lidhen me murin qelizor të bakterieve d

Info Tjera