Këshilla http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/09/Sharp-Eyes-1024x613-1-780x439-1.jpg

Sa e keni shikimin të mirë? Provo ta bëjni këtë test pa gabimKy test argëtues mund të zbulojë a shihni mirë. A është shikimi juaj super i fuqishëm? Këtë mund ta zbuloni nëpërmjet këtij testi, të cilin e kemi ndarë vetëm për ju.

Testi përbëhet nga katër faza.

Natyrisht, faza e parë është më e lehtë dhe nuk do të duhej të keni probleme me zgjidhjen e saj, mirëpo fazat e tjera bëhen gjithnjë e më të vështira.

Para jush do të jenë dhjetë ngjyra, ndërkaq ju do të duhej të gjeni njërën e cila dallohet nga të tjerat. Ajo mund të jetë vetëm për një nuancë më e shndritshme apo më e errët.

Nëse bëni një gabim, nuk e keni kaluar atë fazë.

Patjetër duhet të tërheqim vërejtjen që një numër shumë i vogël njerëzish arrin ta bëjë gjithë testin pa gabuar asnjëherë.

Kjo veti e rrallë gjenetike e shikimit, quhet tetrachromacy.

Të shohim sa ngjyra do të arrini t’i dalloni:

(Testi fillon me 1:10)

A keni arritur ta kaloni testin pa gabime?

Ndani rezultatet tuaja me ne.

Të fundit

Si ta hiqni mykun nga muret e shtëpisë?

Sapo fillon lagështia, shfaqen edhe njollat e mykut në muret e shtëpive, kryesisht pranë parvazeve të dritareve. Myku nëpër mure është një problem që vërehet më së shumti në banesat e v

Çka është Bacteriophage?

Shkruan: Zijadin Gojnovci Bacteriophages janë viruse që kërkojnë qeliza për strehimin e bakterieve për zhvillim dhe riprodhim. Fillimisht, Bacteriophages lidhen me murin qelizor të bakterieve d

Info Tjera