Vendi im http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/08/mitrovica.jpg

Mitrovica rikthen të dielën pushimKomuna e Mitrovicës ka njoftuar se pas shqyrtimit të kërkesave së pesëdhjetë e gjashtë bizneseve, për caktimin e ditës së diel ditë pushimi, kryetari Bahtiri duke marrë parasyshë kërkesën e tyre si dhe gjendjen e krijuar si pasojë e pandemisë Covid-19, vendos për rikthimin e vendimit, që e diela të jetë ditë pushimi.

Ky vendim hyn në fuqi, duke filluar nga diela e parë e këtij muaji përkatësisht nga data 23.08.2020.

Të fundit

Sa e keni shikimin të mirë? Provo ta bëjni këtë test pa gabim

Ky test argëtues mund të zbulojë a shihni mirë. A është shikimi juaj super i fuqishëm? Këtë mund ta zbuloni nëpërmjet këtij testi, të cilin e kemi ndarë vetëm për ju. Testi përbëhet

Suhareka bëhet me çerdhen e dytë publike

Në qytetin e Suharekës, afër tregut javor, u vu gurthemeli i Çerdhes për fëmijë. Fëmijëve të kësaj pjese të qytetit dhe të gjithë fëmijët e Komunës së Suharekës do të kenë kushte

Gabimet në aplikim vonojnë subvencionimin e qirasë

Halim Saqi, pronar i një objekti të lëshuar me qira në Komunën e Obiliqit, ende nuk ka pranuar mjetet nga Qeveria e Kosovës, si subvencionim të qirasë, në bazë të Pakos Emergjente Fiskale.

Ideja brilante e fermerit për ta bërë më të mirë vitin 2020

2020 ka qenë një vit mjaft i tmerrshëm pa marrë parasysh se ku jetoni. Trazirat politike, padrejtësitë shoqërore dhe natyrisht pandemia në të gjithë botën, po kontribuojnë në një ndjenj

Çka është Bacteriophage?

Shkruan: Zijadin Gojnovci Bacteriophages janë viruse që kërkojnë qeliza për strehimin e bakterieve për zhvillim dhe riprodhim. Fillimisht, Bacteriophages lidhen me murin qelizor të bakterieve d

Info Tjera