Vendi im http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/09/FB_IMG_1599039127422-e1599039649931.jpg

Stubllasit rregullojnë me zhavor rrugën e fshatit, komuna zotohet për asfaltimBanorët e fshatit Stubëll e Ulët të komunës së Vitisë,kanë ndërmarrë një aksion të përbashkët dhe me vetkontribut, kanë rregulluar një segment të rrugës së fshatit, e cila konsiderohet nga ata si mjaft jetike dhe e rëndësisë së veçant, me qenë se është mjaftë e qarkullueshme.

Murtez Mustafa, përfaqësues i këtij fshati, ka shprehur falenderime për gjithë banorët që kanë kontribuar në rregullimin e kësaj rruge, e cila edhe qon tek varrezat e fshatit, ngase në të kaluarën ka qenë vështirë e kalueshme, sidomos gjatë sezonit dimëror.

Ai në veçanti ka falenderuar iniciatorin kryesor që ka marrë nismën për këtë aksion, bashkëfshatarin Avdullah Mustafa, i cili është angazhuar maksimalisht që ky projekt të realizohet.

Në ceremoninë e inaugurimit të kësaj rruge, që kap një gjatësi prej 800 metrash, ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës Sokol Haliti dhe komandanti i stacionit policor në Viti Afrim Halili.

Me këtë rast, kryetari Haliti ka falenderuar mërgatën e fshatit Stubëll të Ulët, por edhe banorët që kanë realizuar një projekt që ka për qëllim mirëqenien qytetare.

“Ky kontribut ka vlerë të madhe, ngase shërben edhe si shembull se si duhet marrë iniciativa. Prandaj, aksionet e tilla ne i mbështesim si Institucione komunale dhe iu premtoi se vitin e ardhshëm do të hyjë në planet komunale dhe kjo rrugë do të asfaltohet”, u shpreh kryetari Haliti.

Të fundit

Përurohet rruga e asfaltuar dhe zhvillohet aksioni i pastrimit të parkut

Në Tëprezë të Vitisë, konkretisht tek parku “Te Pishat”, sot është organizuar një aksion i madh i pastrimit, me nismën e Institucioneve komunale të Vitisë, me qëllim të ruajtjes së a

Sa e keni shikimin të mirë? Provo ta bëjni këtë test pa gabim

Ky test argëtues mund të zbulojë a shihni mirë. A është shikimi juaj super i fuqishëm? Këtë mund ta zbuloni nëpërmjet këtij testi, të cilin e kemi ndarë vetëm për ju. Testi përbëhet

Suhareka bëhet me çerdhen e dytë publike

Në qytetin e Suharekës, afër tregut javor, u vu gurthemeli i Çerdhes për fëmijë. Fëmijëve të kësaj pjese të qytetit dhe të gjithë fëmijët e Komunës së Suharekës do të kenë kushte

Gabimet në aplikim vonojnë subvencionimin e qirasë

Halim Saqi, pronar i një objekti të lëshuar me qira në Komunën e Obiliqit, ende nuk ka pranuar mjetet nga Qeveria e Kosovës, si subvencionim të qirasë, në bazë të Pakos Emergjente Fiskale.

Ideja brilante e fermerit për ta bërë më të mirë vitin 2020

2020 ka qenë një vit mjaft i tmerrshëm pa marrë parasysh se ku jetoni. Trazirat politike, padrejtësitë shoqërore dhe natyrisht pandemia në të gjithë botën, po kontribuojnë në një ndjenj

Info Tjera