Vendi im http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/09/FB_IMG_1600256134347.jpg

Suhareka bëhet me çerdhen e dytë publikeNë qytetin e Suharekës, afër tregut javor, u vu gurthemeli i Çerdhes për fëmijë.

Fëmijëve të kësaj pjese të qytetit dhe të gjithë fëmijët e Komunës së Suharekës do të kenë kushte maksimale për qëndrim ditor dhe mësim në këtë institucion.

Në ceremoninë e vënies së themelit, kanë marrë pjesë personalitete nga pushteti qendror dhe ai lokal, si: ministri i Arsimit z.Ramë Likaj, ministri i Zhvillimit Ekomonik z.Blerim Kuçi dhe nga Komuna e Suharekës z.Bali Muharremaj dhe stafi vijues.

Në prononcimet e tyre për media thanë se ky institucion do t’i shërbejmë ardhmërisë tonë, siç janë fëmijët, të cilët do të rriten të mirë edukuar dhe arsimuar duke i marrë hapat e para edukativo-arsimore në këtë Çerdhe.

Të fundit

Sa e keni shikimin të mirë? Provo ta bëjni këtë test pa gabim

Ky test argëtues mund të zbulojë a shihni mirë. A është shikimi juaj super i fuqishëm? Këtë mund ta zbuloni nëpërmjet këtij testi, të cilin e kemi ndarë vetëm për ju. Testi përbëhet

Gabimet në aplikim vonojnë subvencionimin e qirasë

Halim Saqi, pronar i një objekti të lëshuar me qira në Komunën e Obiliqit, ende nuk ka pranuar mjetet nga Qeveria e Kosovës, si subvencionim të qirasë, në bazë të Pakos Emergjente Fiskale.

Ideja brilante e fermerit për ta bërë më të mirë vitin 2020

2020 ka qenë një vit mjaft i tmerrshëm pa marrë parasysh se ku jetoni. Trazirat politike, padrejtësitë shoqërore dhe natyrisht pandemia në të gjithë botën, po kontribuojnë në një ndjenj

Çka është Bacteriophage?

Shkruan: Zijadin Gojnovci Bacteriophages janë viruse që kërkojnë qeliza për strehimin e bakterieve për zhvillim dhe riprodhim. Fillimisht, Bacteriophages lidhen me murin qelizor të bakterieve d

Vazhdon procesi i legalizimit në Drenas

Në mënyrë të suksesshme po vazhdon procesi i Legalizimit në Komunën e Drenasit Qytetarët nga Komuna e Drenasit, vazhdojnë t’i legalizojnë shtëpitë e tyre dhe të pajisen me certifikatë t

Info Tjera