Toka jonë http://mediapress.al/wp-content/uploads/2020/07/toka-jone-1-e1595241911949.jpg

Ndahen afër 2 milionë euro për kompensimin e bujqveQeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural që të ndajë mjete financiare në vlerë 1 milion e 867 mijë e 107 euro.

Kjo shumë do të shkojë për kompensimin e dëmeve të shkaktuara në ekonomitë bujqësore nga fatkeqësitë natyrore gjatë periudhës janar-qershor 2020.

Nga kompensimi pritet të përfitojnë bujqit në komunën e Istogut, të Pejës, të Obiliqit, të Vitisë, të Kaçanikut, të Mitrovicës, të Prishtinës, të Drenasit, të Skenderajt, të Prizrenit, të Fushë-Kosovës, të Shtimes, të Podujevës, të Mamushës, të Leposaviqit dhe të Gjilanit.

Të fundit

Gjithçka fillon nga toka, vreshta dhe mjeshtri i verës

Kjo video e shkurtë që tregon më shumë për plantacionet tona dhe pasionin e kujdesin që ne ja kushtojmë kultivimit të rrushit në tokat tona. Çdo kokërr kultivohet me kujdesin më të madh d

Fermerëve të Zajqecit u premtohet ndihmë pas breshërit

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati së bashku me Drejtorin e Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Naim Arifi dhe zyrtarë nga kjo drejtori kanë vizituar f

Tokat e bukës sot në Shqipëri, jo më djerrina

Kryeministri Edi Rama theksoi sot se falë edhe politikës së re në bujqësi të qeverisë po prodhohet e eksportohet papushim gjatë gjithë vitit. Kreu i qeverisë publikoi disa fotografi nga toka

Prezantohet udhëzuesi për modernizimin e serrave

Kryetari i Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci dhe Arbërije Gllareva u.d. Drejtoreshë e Drejtorisë për Bujqësi dhe Zhvillim Rural në Komunën e Drenasit pritën në takim këshilltaren e Crims

Info Tjera